Създавайте референтни цветови карти с GMG ColorCard

54
Създавайте референтни цветови карти с GMG ColorCard

Създавайте точни и предвидими референтни цветови карти бързо и в пъти по-евтино от стандартния процес с GMG ColorCard

GMG ColorCard е уникален продукт, с който можете да създавате бързо и лесно точни цветови референтни карти, с които да комуникирате цветове и толеранси за тяхното възпроизвеждане по време на печат.

Ако използвате референтни карти в момента, независимо дали сте собственик на марка или печатница, знаете, че това е изключително скъп и сложен процес, който освен това и се възпроизвежда трудно, когато картите трябва да се повторят.

 

GMG ColorCard

GMG ColorCard е лесно и евтино решение за създаване на цветови референтни карти с точни цветове, толеранси и типография, както и с възможност за симулация на различни печатни материали. GMG ColorCard е много разпространено решение, носител на международни награди и е в основата на одобрението на редица водещи продуктови опаковки на някои от най-големите производители в света. С GMG ColorCard вие можете да създавате:

  • точни и правилни цветови референтни карти
  • проценти от избрания цвят, дори и ако той е спот цвят
  • полета с различни толеранси на цвета, за да комуникирате допуските, с които е приемливо да се работи
  • текстови полета, за да визуализирате четимостта на текст върху конкретния цвят
  • Цветови референтни карти с предвидимост

Можете да си поръчате безплатен набор от мостри, директно от сайта на GMG >

Ако имате нужда да отпечатате цветова референтна карта, можете да го направите с няколко клика. Допълнително предимство е, че ако тази карта трябва да бъде отпечатана в повече от един екземпляр или да бъде повторена, всяка следваща карта ще бъде напълно идентична с първата.

Цветовите референтни карти се използват ежедневно от собственици на марки, печатници и производители на мастила, за да се одобряват и комуникират специалните цветове на собствениците на марки.

Научете повече за GMG ColorCard >

Професионални услуги за постигане на вашите печатни цели

Освен самият софтуер и всичко свързано с него, ГЕД предлага и професионалните услуги на своите специалисти, както и тези на доставчика, с които можете да постигнете вашите цели бързо и лесно.

  • Консултации – можете да разчитате на нашия екип за съвети, консултации и добри практики в управлението на цветовете, особено ако срещате предизвикателства или сте изправени пред избори, за които имате нужда от съвет
  • Внедряване и настройка за конкретно приложение – нашият екип може да ви съдейства и за дълбоко внедряване на всеки софтуер във вашия процес, както и за реализация на конкретно приложение. Например ако имате желание да пробвате печат с разширено цветово пространство, искате да изградите профили на вашите машини и много други
  • Цялостен контрол и управление на цветовете – можете да изнесете контрола и управлението на цветовете към нашия екип, който ще настрои, оптимизира и поддържа вашия процес постоянно, така че да получите най-доброто и да го постигате бързо и лесно във времето

 

GMG ColorCard

 

Инсталация, поддръжка и обучение от ГЕД

Всички продукти, които предлагаме идват с инсталация, поддръжка и детайлно обучение от нашите специалисти, така че да можете да започнете използването на избраните от вас системи в изключително кратки срокове.

Екипът на ГЕД е на ваше разположение, както и редицата ресурси и информация, която е достъпна само за съществуващи клиенти.

За ГЕД
ГЕД е един от утвърдените доставчици на оборудване и софтуер за българската полиграфия, като предоставя на своите клиенти най-новите и качествени технологии, които имплементира в готови и работещи решения. Фирмата има изграден опитен екип от специалисти и прехвърля на своите клиенти най-добрите практики и знания при работа с всеки продукт, който продаваме, за да гарантираме максималната възвращаемост на инвестицията.

Последвайте страницата им във Facebook, където споделят най-интересните видеа от продуктите и приложенията на GMG Color.

Интернет портал за печатни технологии.