GMG ColorServer – Вашият сървър за конверсия на цветове и цветови модели

41
GMG ColorServer – Вашият сървър за конверсия на цветове и цветови модели

GMG ColorServer е един от водещите продукти на GMG Color, заради своите възможности да спестява време и да стандартизира дори най-сложното производство, което изисква сложен предпечат на файловете, с които работи.

 

GMG ColorServer


GMG ColorServer е софтуер, с който можете напълно автоматично да:

  • Конвертирате файлове от един цветови модел към друг – например ако получавате файлове с RGB+CMYK+спот, можете напълно автоматично да го прехвърлите към CMYKOGV цветово пространство за печат с разширено цветово пространство
  • Да сменяте печатните условия, с които работите, но да запазите резултата – например да смените материала, на който печатате или мастилата, които използвате, без това да се отрази на крайния резултат
  • Да сменяте бързо и лесно печатната машина, на която ще работите, като запазите крайната визия без промяна – можете да прехвърляте файлове, подготвени за една машина на друга, дори да работи с друга технология и да запазите крайния визуален резултат, например от стандартен печат към дигитален печат, от флексопечат към офсетов печат и други

Виж повече за GMG ColorServer >

GMG ColorServer се предлага в няколко предварително дефинирани настроени конфигурации, които са съобразени с нуждите на различните видове технологии.


Конфигурации на GMG ColorServer

GMG ColorServer Multicolor
Пакетът Multicolor е най-широкият и универсален пакет на софтуера, като позволява работата с много канали и е насочен предимно към печата на етикети и опаковки.

Виж повече за GMG ColorServer Multicolor >

 

CMYKOGV

 

GMG ColorServer Digital
ColorServer Digital е създаден специално за да реши проблемите на дигиталните печатници, които имат няколко машини с различни технологии на печат, но имат нужда да стандартизират своето производство, така че печатът да изглежда по един и същи начин на всички машини.

Виж повече за GMG ColorServer Digital >

GMG ColorServer Conventional
Пакетът Conventional е насочен към всички видове стандартен печат, като офсет, флексо и дълбок печат и цели да ви даде възможност да работите както по утвърдени международни стандарти и добри практики, така по създадени от вас стандарти и условия, ако няма налични международни такива.

Виж повече за GMG ColorServer Conventional >

Всички функции на GMG ColorServer са създадени с една единствена цел – да автоматизират обработката на файлове и да стандартизират печата. Много печатници имат прекалено големи разходи в подготовката за печат, но често го възприемат като част от процеса, без която не могат.

Истината е, че оптимизации и спестявания се крият във всеки един процес. Ако стандартизирате вашия печат ще можете да печатате винаги еднакво, предвидимо и с много по-малко подготовка и предпечат, което ще ви спести пари от всяка поръчка и ще ви спечели много лоялни клиенти.


Интегрирайте GMG ColorServer с GMG OpenColor, за да използвате реалните профили на вашите машини

 

GMG ColorServer

 

Интеграцията между продуктите на GMG е не само лесна, но и много обхватна. Ако интегрирате GMG ColorServer с GMG OpenColor, можете да използвате редицата библиотеки и персонализирани профили, които сте изградили за всички ваши печатни условия – комбинации от печатна машина, мастила и печатен материал.

Това ви позволява не само да конвертирате файловете към принципният цветови модел на вашата машина, а да вземете предвид точните характеристики и начина, по който тя печата на конкретен материал. Така можете да постигнете истинска стандартизация и предвидимост на процеса, като постигнете еднакъв печатен резултат на всички ваши машини.

Виж повече за GMG OpenColor >


Професионални услуги за постигане на вашите печатни цели

Освен самия софтуер и всичко свързано с него, ГЕД предлага и професионалните услуги на своите специалисти, както и тези на доставчика, с които можете да постигнете вашите цели бързо и лесно.

  • Консултации – можете да разчитате на техния екип за съвети, консултации и добри практики в управлението на цветовете, особено ако срещате предизвикателства или сте изправени пред избори, за които имате нужда от съвет.
  • Внедряване и настройка за конкретно приложение – техният екип може да ви съдейства и за дълбоко внедряване на всеки софтуер във вашия процес, както и за реализация на конкретно приложение. Например ако имате желание да пробвате печат с разширено цветово пространство, искате да изградите профили на вашите машини и много други.
  • Цялостен контрол и управление на цветовете – можете да изнесете контрола и управлението на цветовете към техния екип, който ще настрои, оптимизира и поддържа вашия процес постоянно, така че да получите най-доброто и да го постигате бързо и лесно във времето.


Инсталация, поддръжка и обучение от ГЕД
Всички продукти, които предлагат ГЕД идват с инсталация, поддръжка и детайлно обучение от техните специалисти, така че да можете да започнете използването на избраните от вас системи в изключително кратки срокове.

Техният екип е на ваше разположение, както и редицата ресурси и информация, която е достъпна само за съществуващи клиенти.

За GMG Color
GMG е един от лидерите в разработката на решения за управление на цвета и много често техни иновации са променяли изцяло начина, по който работи индустрията. Компанията създава качествени и иновативни решения от своето създаване през 1984 година и нейното същност продължава да бъде предоставянето на точни и предвидими цветови резултати.

За ГЕД
ГЕД е лидер на българския пазар в предлагането на най-иновативните и качествени решения и системи за контрол на качеството и цветовете. Компанията предлага своите продукти, заедно с години натрупано знание, което ви помага да оптимизирате и стандартизирате своите процеси и да сте конкурентни на всички пазари, на които работите.

Последвайте страницата им в LinkedIn, където споделят най-интересните видеа от продуктите и приложенията на GMG Color.

За контакт
Уебсайт: printing.gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
E-mail: sales@gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.