Google вече предлага Nik Collection безплатно

1590
Google вече предлага Nik Collection безплатно

Google обяви, че от 24 март софтуерът за редактиране на изображения Nik Collection става безплатен за позлаване.

nik collection

Компанията Nik Software бе закупена през Септември 2012 и въпреки, че Google спря приложението Snapseed през март 2013, голямата новина бе редуцирането на цената с около 70% (от 500 на 150 долара, за която писахме тогава).

Сега вече всички 7 приложения в пакета са напълно безплатни. Среда тях спадат средства за наподобяване на качеството от стари снимки и филми, ретуш, корекция на снимки, регулиране на цветовете и тоналността, HDR, намаляване на шума и много други. Цялата колекция включва следните елементи: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro и Dfine.

Ето какво написаха от Google в своя профил в социалните мрежи: „Любителите на фотографията по цял свят използват Nik Collection, за да достигнат съвършенство в своите изображения. Продължавайки да залагаме на дългосрочните инвестиции в изграждането на невероятни инструменти за обработка на снимки за мобилни устройства, включително Google Photos и Snapseed, ние решихме да направим декстоп пакета Nik Collection свободен, така че всеки да може да го ползва.” От Google допълниха, че всеки, който е закупил софтуера през 2016 година автоматично ще получи заплатената сума обратно в най-кратък срок. Може да свалите безплатната версия за Mac и Windows от тук.

Едночасово видео с представяне на възможностите на софтуерния пакет Nik Collection може да видите тук:

 

Източник: petapixel.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/