Google вече предлага Nik Collection безплатно

1514
Google вече предлага Nik Collection безплатно
Spread the love

Google обяви, че от 24 март софтуерът за редактиране на изображения Nik Collection става безплатен за позлаване.

Компанията Nik Software бе закупена през Септември 2012 и въпреки, че Google спря приложението Snapseed през март 2013, голямата новина бе редуцирането на цената с около 70% (от 500 на 150 долара, за която писахме тогава).

Сега вече всички 7 приложения в пакета са напълно безплатни. Среда тях спадат средства за наподобяване на качеството от стари снимки и филми, ретуш, корекция на снимки, регулиране на цветовете и тоналността, HDR, намаляване на шума и много други. Цялата колекция включва следните елементи: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro и Dfine.

Ето какво написаха от Google в своя профил в социалните мрежи: „Любителите на фотографията по цял свят използват Nik Collection, за да достигнат съвършенство в своите изображения. Продължавайки да залагаме на дългосрочните инвестиции в изграждането на невероятни инструменти за обработка на снимки за мобилни устройства, включително Google Photos и Snapseed, ние решихме да направим декстоп пакета Nik Collection свободен, така че всеки да може да го ползва.” От Google допълниха, че всеки, който е закупил софтуера през 2016 година автоматично ще получи заплатената сума обратно в най-кратък срок. Може да свалите безплатната версия за Mac и Windows от тук.

Едночасово видео с представяне на възможностите на софтуерния пакет Nik Collection може да видите тук:

 

Източник: petapixel.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.