Gutenberg пуска международна версия за своя ERP софтуер

376
Gutenberg пуска международна версия за своя ERP софтуер

По време на Labelexpo Europe 2019, Gutenberg ще представи международната версия на английски език за своя ERP софтуер за управление на печатници. Това ново поколение информационна система за управление (MIS) в индустрията е уеб базиранo и може да бъде достъпвано от всяко устройство (Mac, PC, Linux, Android, iOS).

Gutenberg ERP

 

Възможностите му включват пълния набор от задачи: автоматизирано офериране, производствен, качествен и материален контрол, управление на поръчки и доставки, електронна търговия, снабдяване, счетоводство, разплащания, човешки ресурси и управление на предпечатните процеси. Софтуерът е проектиран за работа и с машините от така наречената индустрия 4.0.

Gutenberg ERP бързо и лесно може да се надгражда и преработва за максимално удобство към работните процеси в дадена печатница, без това да води до пренаписване на изходния код. Решението се предлага в две версии – облачно като SaaS или чрез стандартно лицензиране и инсталация на собствени сървъри.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: gerp.it 

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/