Warning: getimagesize(/images/harlequin-multi-rip-workflow.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Harlequin MultiRIP

1481

Harlequin RIP продължава да изпреварват останалите RIP технологии представяйки ново високоефективно решение.

Harlequine multiRIP

Софтуерът е предназначен, както за OEM производители, така и за независими доставчици. Harlequin RIP може да бъде използван, като самостоятелен RIP или да бъде ребрандиран и интегриран в работен поток. Като опции към него могат да бъдат добавени трапинг, растеризация, предварителен преглед, управление на цветовете, монтаж на файловете и др.

Новата версия Harlequin MultiRIP 10 бе представен през август 2013г. и Global Graphics продължават да инвестират значителни ресурси в развитието на технологията.

Ефективност

Тиражите стават все по-къси и все по-често се използват дигитални машини. В резултат на това търсенето на по-голяма производителност при предпечата нараства. Още от създаването си Harlequin RIP се стреми да изгради репутация показваща, че интерфейсът може да посрещне това търсене. Harlequin MultiRIP продължава да реализира все по-голяма скорост на обработка на файловете. Ето защо е избиран от водещи доставчици на печатни технологии.

Съвместимост и стандартизация

От Global Graphics винаги са се стремили да покриват необходимите изискваните и стандарти, но също така не подценяват факта, че трябва да бъде намерен баланс между спазването на стандартите и съвместимостта им с изпълнението на една реална поръчка. „Нашата RIP технология е в съответствие със стандартите (виж характеристиките), но в същото време е съвместима с различни програми за създаване на PDF“.

PostScript и PDF в един RIP

Вашите клиенти се нуждаят от способността да се справят със смесени работни потоци и RIP системи, които да могат да обработват както PostScript, така и PDF. Един познат на оператора RIP интерфейс, който обработва голямо количество формати е много по-удобен и лесен за използване. Това е предпоставка за по-малък срок на обучение и по-голяма увереност, че ще бъде постигната достатъчна точност при отпечатването на продукцията. Harlequin RIP работи с PostScript® файлове от 1988г., а с PDF файлове от 1997г., включително и облачно базираната услуга live PDF от 2002г. Интерфейсът също така поддържа XPS и др. (за пълен списък вижте функциите).

Цена

Още от самото си излизане през 1988г. Global Graphic Harlequin RIP има репутация на система с добра производителност, качество и надеждност на разумна цена.

Гъвкаво лицензиране

HarlequinMulti RIP10 се продава на изплащане с цел да се облекчат собствениците на печатни бази.

Източник: globalgraphics.com
Превод: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.