Hybrid Software с иновативно решение за персонализация на етикети и опаковки

598
Hybrid Software с иновативно решение за персонализация на етикети и опаковки

С бързото навлизане на дигиталните машини в сферата на етикетите и опаковките, все по-често се търси решение за генериране на променливи данни при тяхното отпечатване.

Hybrid Software

 

На помощ идва иновативното решение на Hybrid Software, съвместимо с продуктите на компанията Packz PDF Editor и Cloudflow Workflow Suite. 

Разработчиците на компанията са стъпили върху наличния към момента контрол на обекти, така че да се добавя персонализирано съдържание към съществуващи PDF файлове. Всичко това се случва на ниво предпечат, а не по време на печат, което от своя страна оптимизира времето и ресурсите за създаване на файлове.

Чрез опцията VDP Prepare всяка опаковка или етикет в PDF формат стават напълно персонализируеми. Всеки елемент (текст, баркод, изображение, цвят и други) са динамични и могат да бъдат дефинирани като променливи, свързани с база данни.

Решението е безплатно за всички, закупили PACKZ 5.0 или по-висока версия. Чрез него се създава готов за печат PDF файл, който е подходящ за всички налични към момента дигитални печатащи устройства на пазара. То също така получи награда InterTech™ Technology Award 2019, която се връчва от Американската печатна индустрия за приноса към иновативните технологии, насочени към графичната индустрия.

Видео: www.packz.com

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.hybridsoftware.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/