ID2Office превръща файлове от InDesign в такива за Microsoft Office

2197

Приложението на Recosoft Corporation превръща документи от InDesign във файлове за Microsoft Word или PowerPoint, като запазва изгледа им.

ID2Office преобразува текста, шрифтовете и стиловете, структурата на абзаците, информацията за връзките между каретата, таблиците, графиките и други свойства на обектите и документите в InDesign в съответстващи обекти в Microsoft Word/PowerPoint. При процеса всяка страница се превръща в еквивалентна страница в крайния документ в Word/PowerPoint.

ID2Office е създаден от нулата, за да гарантира безпроблемна интеграция с Adobe InDesign и да премахне нуждата от пресъздаване на файловете от него в Word или PowerPoint. Приложението поддържа InDesign CS4/CS5. То работи като плъгин за Adobe InDesign. Поддържаните файлови формати са на Office 2007-2011. Според производителя ID2Office съхранява изгледа на документа при процеса. Абзаците, таблиците, графиките и свойствата на другите обекти се преобразуват точно.

ID2Office

ID2Office осигурява прецизен контрол над преобразуването. Това включва възможности за настройка на типа и разделителната способност на изображенията, разстоянията между параграфите и други. Очаква се приложението да излезе на пазара през пролетта на 2011 и да е съвместимо с InDesign CS4/CS5 за Windows и Mac.

Източник: recosoft.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.