IDImposer – партньорът в подготвянето на електронни монтажи

809
IDImposer – партньорът в подготвянето на електронни монтажи

IDImposer Pro позволява бързо и лесно създаване на готови електронни монтажи за печат на различни продукти. Решението работи с всички версии на InDesign след CS4 за Windows и MacOS X. Поддържа се богат набор от възможни методи за монтаж в зависимост от продукта, като могат да се създават и специфични.

IDImposer

 

IDImposer позволява конфигуриране на множество параметри, като марките за рязане са създадени така, че да бъдат видими независимо от цвета на фона. Изображения, които са разположени на различни страници се обработват, така че да бъдат перфектно напаснати при разлистване.

Продуктът е безплатен за изтегляне за малките и средни по обем задачи, докато за големите е необходимо да се закупи лиценз. На страницата на разработчика има публикувана богата полезна информация за работа с IDImposer, разполагаща с 13 категории и често задавани въпроси.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: indesigntools.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/