Imposition Wizard за Acrobat

1915
Imposition Wizard за Acrobat
Spread the love

Плъгинът на Pressnostress добавя пълноценни възможности за електронен монтаж към Adobe Acrobat. Той има лесна за употреба работна среда и предварително дефинирани настройки.

Imposition Wizard за Acrobat

 

Imposition Wizard включва всички стандартни типове монтажи. Можете да създавате и потребителски схеми за монтаж с помощта на функцията за ръчно подреждане на страниците, която дава неограничени опции. Това е съчетано с лесна за употреба работна среда и голям брой предварително зададени монтажи, които улесняват и ускоряват работата.

След като инсталирате приложението, то се появява в горната лента на Acrobat. След като го изберете, можете с лекота да промените параметрите на монтажа като начин на скрепване, размножения, формат на хартията, ориентация, разстояния, размер на страниците и скалиране, марки и информация за печат, например номер на колата и име на файла.

Можете да съхраните всеки монтаж, който направите и да го приложите към нов файл само с няколко цъкания. Значително предимство на Imposition Wizard е, че виждате как изглежда монтажа ви в реално време и не е нужно да генерирате файл, за да го прегледате. След като приключите със създаването на монтажа е достатъчно да натиснете бутона Generate, за да получите монтиран файл, готов за печат, отново в PDF формат.

Imposition Wizard предлага лесен и удобен начин за монтаж за цифров и дигитален печат в средата на Acrobat. Той съществува и като самостоятелно приложение за Mac OS X. Можете да свалите пробна версия оттук. Цената му е 15 американски долара месечно.

Източник: pressnostress.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.