Imposition Wizard за Acrobat

2246
Imposition Wizard за Acrobat

Плъгинът на Pressnostress добавя пълноценни възможности за електронен монтаж към Adobe Acrobat. Той има лесна за употреба работна среда и предварително дефинирани настройки.

Imposition Wizard за Acrobat

 

Imposition Wizard включва всички стандартни типове монтажи. Можете да създавате и потребителски схеми за монтаж с помощта на функцията за ръчно подреждане на страниците, която дава неограничени опции. Това е съчетано с лесна за употреба работна среда и голям брой предварително зададени монтажи, които улесняват и ускоряват работата.

След като инсталирате приложението, то се появява в горната лента на Acrobat. След като го изберете, можете с лекота да промените параметрите на монтажа като начин на скрепване, размножения, формат на хартията, ориентация, разстояния, размер на страниците и скалиране, марки и информация за печат, например номер на колата и име на файла.

Можете да съхраните всеки монтаж, който направите и да го приложите към нов файл само с няколко цъкания. Значително предимство на Imposition Wizard е, че виждате как изглежда монтажа ви в реално време и не е нужно да генерирате файл, за да го прегледате. След като приключите със създаването на монтажа е достатъчно да натиснете бутона Generate, за да получите монтиран файл, готов за печат, отново в PDF формат.

Imposition Wizard предлага лесен и удобен начин за монтаж за цифров и дигитален печат в средата на Acrobat. Той съществува и като самостоятелно приложение за Mac OS X. Можете да свалите пробна версия оттук. Цената му е 15 американски долара месечно.

Източник: pressnostress.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.