Imposition Wizard 1.3 вече е на пазара

2212

Imposition Wizard е професионално решение за електронен монтаж за Mac OS X.

Новата версия добавя възможности за поставяне на марки за лице/ гръб, цветови скали и служебна информация на готовия монтаж

Компанията Applications for Life издаде Imposition Wizard 1.3. Софтуерът не изисква допълнителни програми, тъй като чете и записва  PDF файлове. Новата версия позволява да добавяте марки за съвпадане на лицето и гърба, цветови скали и информация за страниците на готовия монтаж. Работната среда е променена съобразно изискванията на клиентите. Отстранени са някои проблеми.

Imposition Wizard поддържа всички основни начини на монтаж. Той ви позволява да пренареждате изходните страници, дава възможност за задаване на потребителско рязане и наддаване на документа. Програмата поддържа компенсация на отместването при подготвяне на брошури. Софтуерът може да се контролира чрез AppleScript.

Сред най-важните функции на Imposition Wizard е работата му в реално време. За разлика от повечето конкурентни инструменти, той показва резултатите от действията ви веднага. Програмата преизчислява монтажът в реално време веднага след като промените някой от параметрите. Цената на единичен лиценз за  Imposition Wizard е  $200, софтуерът изисква Mac OS X 10.4 или по-нов.

Източник: impositionwizard.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.