Impostrip 7.1

2637
Impostrip 7.1

Impostrip е софтуер за електронен монтаж с приятен и лесен за работа интерфейс.. Подобренията в новата версия Impostrip 7.1, значително ще подпомогнат специалистите по предпечат, като подобрят продуктивността и ефективността им. Impostrip е първия софтуер за електронен монтаж за OS X и сега е оптимизиран специално за OS X Panther.

Impostrip

Impostrip 7.1 възможности: Изход към CTP (platesetters) и CTF (imagesetters) Интеграция със софтуери на трети производители като: Rampage, Creo Brisque и Prinergy, AGFA Apogee и ApogeeX, Xitron Xenith, FujiFilm Celebrant, EFI Velocity, ArtWork Systems Nexus и PageFlow… Подобрена е работата и е повишена скороста в RIP и print engine, обърнато е внимание при работата в многозадачен режим в Mac OS X Panther 10.3 (10.3 е минимума системни изисквания за Mac) Impostrip 7.1 е първия софтуер за монтаж който поддържа EPS и PS, композитни или сепарирани, превю на подредените вече сигнатури, увеличение на превюто.

 

 

Поддръжка на CIP 4 JDF файлови формати. Поддръжка на сепарирани и композитни PS и PDF технологични процеси сертифицирани от CIP4. Разширена поддръжка и интеграция с някои десктоп приложения като: Adobe Acrobat 6, InDesign 3 CS и Illustrator 11 CS и др. QuickStart manual – безплатно видео обучение за работа с продукта. Impostrip 7.1 е безплатен ъпдейт към Impostrip 7.0. Цени: US $995/800 Eur Повече информация и сравнителни характеристики спрямо конкурентни софтуери на: imposition.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.