InkFormulation 6 вече е в продажба

1910

X-Rite вече предлагат шестата версия на софтуерните пакети InkFormulation и ColorQuality за производители на мастила и печатници, които смесват свои собствени мастила.

Новата версия включва няколко нови възможност и модули, които според производителя ще ускорят работния процес по създаването на формулите. Наред с това те трябва да гарантират постоянен резултат върху широка гама от материали и при различна дебелина на нанесения слой мастило, включително при печат върху прозрачни и метализирани медии.

InkFormulation и ColorQuality

В ядрото на софтуера стои математически алгоритъм, който предвижда по-добре начина, по който мастилата си взаимодействат с материалите. Това позволява на InkFormulation 6 да изчисли оптималните и най-изгодни рецепти в зависимост от печатния процес, мастилата, осветлението, цената на пигментите и броя компоненти и материали, които ще бъдат използвани. Шестата версия също така включва подобрен модул с информация за основните материали.

Можете да откриете повече информация тук.
Източник: xrite.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. – Printstock.info

Интернет портал за печатни технологии.