iStudio Publisher опростява предпечатната подготовка

1739

Приложението за Mac е разработено от нулата, с цел да направи дизайна и подготовката на файлове за печат по-лесни.

Според производителите, iStudio Publisher съчетава всички необходими инструменти в единна работна среда и позволява създаване на професионални публикации. Програмата позволява създаване на документи за печат и форматиране на текст, обекти и изображения. Работата с нея изисква по-малко отворени прозорци и осигурява повече пространство за създаване на графични проекти, като пести и време от търсене на нужната функция.

iStudio Publisher е подходящ за създаване на различни типове изделия. Документите му могат да съдържат до 999 страници, разположени по единично или на разтвори. Сред основните функции на програмата са възможността да изписва текст по пътечки или във всякакви форми. Тя предлага и удобен начин за свързване на всяка комбинация от колони и пътечки с текст.

Библиотеката с форми съдържа лесна за употреба колекция от стандартни фигури, които да ви спестят време при създаването на дизайна. Чрез инструментът Multi-Line можете да нарисувате всяка форма, от която се нуждаете, да поставите в нея текст или изображение и в същото време да приложите ефекти към нея. iStudio Publisher предлага интуитивна навигация и възможност за увеличаване до 5000% и възможност за преглед на няколко документа в различни прозорци едновременно, както и много други необходими функции.

Приложението е налично за Mac OS. Цената му е €49.99 за едно работно място. Можете да свалите пробна версия от тук. Приложението има всички основни възможности за предпечатна подготовка, но не предлага нищо радикално. Конкурентната цена вероятно ще заинтригува част от потребителите, но е съмнително, че много от тях ще изоставят досегашния си работен процес в полза на iStudio Publisher.

Източник: istudiopublisher.com

Интернет портал за печатни технологии.