J Point Plus официално обявява старта на HappyPrinting в България

1662
J Point Plus официално обявява старта на HappyPrinting в България

j point plus и happyprinting.bg

Българският уебсайт на холандския франчайз за онлайн принт поръчки е www.happyprinting.bg.

Платформата HappyPrinting помага на потребителите да рекламират своя бизнес с иновативни печатни продукти и принт решения. HappyPrinting се отличава с лесен за използване уеб интерфейс, безплатна доставка и фокус към персоналното обслужване на клиенти.

“Нашата цел е клиентът да остане доволен. Присъединихме се към HappyPrinting, за да предложим на потребителите една по-добра онлайн услуга за печатни материали”, заяви Александър Манев, генерален мениджър на J Point Plus.

HappyPrinting България е вече част от международната онлайн мрежа за доставчици на печатни материали, сред които са още седем страни: Испания, Норвегия, Холандия, Ирландия, Нова Зеландия, Япония и Филипините.

Happyprinting bg

Успехът на HappyPrinting се дължи на споделянето на технологии и маркетинг опит между всички франчайз партньори. По този начин всички те имат възможността да предлагат по-добри и по-интелигентни принт решения на своите клиенти.

“Виждаме страхотен потенциал в развитието на HappyPrinting в България. HappyPrinting ще направи онлайн поръчката, изпълнението и доставката на печатни материали по-лесни, по-забавни и по-бързи”, според Свен Рустикус, съосновател и CEO на Happyprinting.

За HappyPrinting
HappyPrinting е глобална франчайз компания за онлайн продажби на печатни продукти, която работи с локални принт партньори от целия свят. HappyPrinting оптимизира използването на съществуващите печатни бази, свежда до минимум транспортирането и като цяло намалява глобалния въглероден ефект на печатната индустрия.

HappyPrinting стартира през 2017 г. Печатниците по целия свят имат възможността да използват онлайн решението на HappyPrinting, заедно с цялостния брандинг и маркетинг на компанията. Визията на HappyPrinting е да създаде глобална мрежа от печатни доставчици, базирана на един бранд, една платформа и локални принт партньори, които споделят своето технологично познание, иновации и маркетинг опит.

HappyPrinting е иноватор в e-commerce сектора и една от първите компании, които въвеждат франчайз модела в електронната търговия. HappyPrinting е основана от Свен Рустикус, бивш изпълнителен директор на Printdeal, и Жан-Пиер Мейер, бивш ИТ директор в Dow Chemical. През 2019 г. HappyPrinting получава допълнително капиталово финансиране от Peak Capital.

Вижте повече за наградите на J Point Plus. 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.