RIP системата за CTP устройства Kodak Prinergy EVO с нова версия 9

592
RIP системата за CTP устройства Kodak Prinergy EVO с нова версия 9

Kodak Prinergy EVO представлява софтуер за подготовка и растеризация на файлове за управление на CTP устройства. Тази система за управление на предпечатните процеси е подходяща за комерсиалния печат и печата на опаковки.

Базирана на доказаната PDF технология за обработка и растеризация, тази система разполага с възможности за проверка на файлове, тяхната нормализация, оптимизация, раздуване и застъпване, както и управление на цвета.

 

Kodak Prinergy EVO

 

Система за растеризация и обработка на файлове, която ви дава всичко необходимо

Стимулира бърза възвръщаемост на инвестицията
Със своята изключително достъпна начална инвестиция и три опции за конфигурация, Prinergy EVO предлага бърза възвръщаемост на инвестициите за почти всяка печатна операция.

Произвежда продукция с най-добро качество в класа си
Нормализирането на файловете подобрява стабилността на печат, докато най-съвременното управление на цветовете гарантира прилагането на правилните цветови настройки за максимално качество и последователност, дори при сложни задания.

Спестява време
Онлайн подаване, проследяване и управление на поръчки, комбинирани с надеждна високоскоростна обработка, водят до намалено време на изчакване и подобрена производителност.

Свързва се с всяко CTP изходно устройство
Отворената интеграция разширява избора ви за изходно устройство до почти всеки експонатор на пазара.

Разширява се заедно с вас
Prinergy Evo може да бъде изцяло надграден до пълен работен поток за предпечат Kodak Prinergy Workflow, което ви позволява да добавяте функционалности и модули, когато нуждите на вашия бизнес се променят.

Най-важните новости във версия 9 на Prinergy EVO

Новата версия съчетава в себе си обновяване и поддръжка на интеграции с много други системи, които печатниците използват в ежедневното си производство, за по-плавна и сигурна работа.

  • Обновен RIP до 64-битов APPE (Adobe PDF Print Engine, Adobe RIP), осигуряващ по-голяма скорост и съвместимост при растеризиране;
  • Обновен PDF Library до вер.18 за обработка на PDF файлове, осигуряваща по-висока съвместимост с последни версии на продукти на Adobe;
  • Специален режим за растеризиране „Complex Job Mode“ за обработка на сложни дизайни с прозрачности и множество клип маски;
  • Поддържани системи за инсталация на сървъра – Windows Server 2019 & Windows 10 Pro;
  • Поддържани системи за клиентския софтуер – Windows 10 & Windows 11;
  • Поддържани версии на Acrobat Pro и DC 2017 и 2020 за PDF Production Tools;
  • Поддръжка на работа с други платформи на Kodak – Preps 9.0, Pandora 9.0 и ColorFlow 9.0;
  • Динамичен избор на крива за RIP от наличните в Kodak ColorFlow.

 

Разгледайте функционалностите на софтуера Kodak Prinergy EVO и изпратете запитване към ГЕД

 

За Kodak
Kodak e един от най-големите разработчици на софтуер за полиграфията и предлага многофункционални системи, които имат тясна интеграция и помагат на печатниците да бъдат проактивни във все по-динамичните времена, в които трябва да правят бизнес. Работният поток на Kodak е едно от най-популярните решения за печатници от всякакви размери, които могат да започнат с основната конфигурация и да разрастват системата заедно със своя бизнес. Системата е много разпространена в България и специалистите по предпечат имат добър опит с нея.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, а на Kodak е представител от 2006 година. ГЕД е стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама, който постоянно се стреми да развива своите кадри по утвърдени международни стандарти и практики. Компанията доставя цялостни решения, на които може да се разчита от първия ден, а целта е те да станат част от процесите в индустриалния печат, като ги оптимизират и направят по-ефективни.

За контакт с ГЕД
Уебсайт: printing.gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
E-mail: sales@gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.