Вземете абонамент за Kodak Prinergy с намаление за целия период на договора

76
Вземете абонамент за Kodak Prinergy с намаление за целия период на договора

Един от най-разпространените и познати софтуерти Kodak Prinergy вече се предлага и на абонаментен принцип. Можете да започнете работа от първия ден на абонамент, както с основния софтуер, така и с повечето основни опции, включително порталът за одобрение на файлове Kodak Insite.

От Kodak обявиха голяма новина за работещите в печата – 15% отстъпка от цената за абонамент към работния поток Prinergy при сключване на договор. Скоро след тази първа новина последва и втора – че отстъпката ще бъде приложена за целия срок на договорите, които бъдат сключени в периода до 31 юли. Така месечната инвестиция в абонамент за изключително адаптивния софтуер за работен поток Kodak Prinergy става дългосрочно по-ниска.

Prinergy e висококачествената система за автоматизация на Kodak и с нея влизат редица подобрения в печатници, които досега не са използвали или са използвали автоматизация частично. Някои от основните ползи, които виждаме при наши клиенти са:

  • повишена продуктивност чрез автоматизация на стандартни дейности, като проверка на файлове и автоматично архивиране на поръчки
  • по-ниски разходи за предпечат и повишена ефективност при интеграция с Kodak Insite
  • повишение на маржовете на поръчките заради подобрената ефективност и спестяване на човешки ресурси и излишна комуникация

Kodak Prinergy има набор от отличителни черти, с които внася измерими подобрения в работата на печатници в България и в чужбина:

  • Адаптивност – не процесите в печатницата се променят спрямо новия софтуер, а обратното. Kodak Prinergy се състои от базовата си програма и от редица модули за различни дейности, застъпени в едно производство. Така че можете да вземете тези, които са ви нужни, и да не инвестирате в останалите.
  • Използва се от компании от всякакъв размер – Независимо колко голямо е едно производство, то може да се възползва от възможностите на този софтуер и да ги приложи спрямо нуждите си.
  • Когато компанията се разрасне, няма да е нужно да се заменя с друг – достатъчно е да се разшири за необходимите нови дейности, запазвайки и старите процеси. Това се постига с интеграция на модул, например Insite, който отговаря на новата активност в производството.

Защо да изберете работата с Kodak Prinergy на абонамент?

Редица позитиви носи и възможността Kodak Prinergy да се използва на абонамент. С него получавате веднага и без допълнителни усилия новите функционалности на софтуера и можете да ги отразите върху качеството на крайния продукт, като повишите неговата конкурентност.

Абонаментът дава и удобството на лесната инсталация и поддръжка. Опитните инженери от нашия екип имат множество проведени инсталации зад гърба си, които включват най-фините настройки на работния поток. Целта е той да бъде изцяло съобразен с изискванията на процесите в една печатница и да носи максимални ползи за крайния продукт.

Не на последно място изборът на абонамент, за разлика от лиценза, не изисква висока първоначална инвестиция, а редовни по-ниски такива, което често е по-подходящият модел според плановете и спецификите на съответната компания. Предложените промоционални условия от Kodak дават възможност и самият абонамент да бъде постоянно на по-ниска цена – за целия период на вашия договор.

Софтуерът за работен поток Prinergy на Kodak приляга на “формата” на вашия предпечат и расте заедно с него – при това само с функционалностите, които са ви нужни.

Възползвайте се до 31 юли от възможността за сключване на договор за абонамент с отстъпка от 15%. Нещо повече – ако до тази дата вземете абонамент за Kodak Prinergy, отстъпката ще важи до края на сключения договор.

Виж повече за отстъпката за абонамент към Kodak Prinergy и се свържи с ГЕД

 

Kodak Prinergy с намаление


Абонаментът или лицензът за софтуер е по-добър?


Ако трябва да се спрем на един от двата варианта, ще се окажем в задънена улица. Всяка фирма с предпечатни дейности има специфичните си процеси. Затова въпросите за задаване са “Да изберем предимствата на абонамента или на лиценза на Prinergy? Или ни трябват и двете?”

Най-лесно предимствата на абонамента за Kodak Prinergy могат да се обобщят в една дума – гъвкавост. Ето и някои от позитивите, когато разполагате с абонамент за Prinergy:

  • Възможна е работа отдалечено и на различни устройства
  • Винаги разполагате с най-новата версия, без да полагате допълнителни усилия
  • Малки, средни и големи фирми могат да ползват абонамент успешно за целите си
  • Както вече споменахме, вместо голяма инвестиция наведнъж се правят по-малки инвестиции периодично


Свържете се с ГЕД и се възползвайте от 15% отстъпка на абонамент за Kodak Prinergy за целия период на договора. Договор с отстъпката може да бъде сключен до 31 юли.

 

Ролята на работния поток Kodak Prinergy в предпечата

 

Работният поток Kodak Prinergy е създаден, за да бъде в услуга на предпечатните дейности от комерсиалния печат и печата на опаковки. Той представлява един базисен софтуер, който може да работи самостоятелно или към него да се добавят различни модули за специфични части от предпечатния процес. Което означава, че ако някой вид дейност не е застъпен във вашия предпечат, не е нужно да купувате модула за нея.

Искате ли да чуете от опитен специалист в работата с Kodak Prinergy как се работи с нея? Запишете се на онлайн семинара за работния поток Kodak Prinergy, организиран от ГЕД.

Интернет портал за печатни технологии.