Kornit придобива Custom Gateway

170
Kornit придобива Custom Gateway

Kornit Digital, един от световните лидери на пазара в областта на технологиите за дигитален печат на текстил, обяви придобиването на Custom Gateway, компания, която е иновативен доставчик на облачни технологични решения и работни процеси, предназначени за бизнес модели за производство по поръчка.

 

Custom Gateway

Интеграция и обработка на печат при поискване чрез германския Amazon (немски); Източник: Custom Gateway

 

Функционалността на облачна платформа на Custom Gateway е подходяща както за B2B, така и за B2C бизнес модели и се справя с всички стъпки на ефективното производство при поискване. Платформата позволява извличане на съдържание, създаване и управление на съдържанието, и показване в уеб страница или приложение за крайния потребител.

Множеството инструменти, които предлагат Custom Gateway ще ви позволят да интегрирате всички участници във веригата – от собственици на търговски марки и клиенти до печатници и логистични компании. Всички етапи на процеса могат да са взаимосвързани, което да ви позволи ефективно да организирате истинско масово производство на продукти по поръчка.


Custom Gateway ще допълни съществуващата платформа на Kornit Konnit за контрол на печатните процеси и ще предложи на клиентите на Kornit ценни бизнес идеи за гъвкавост в новите условия на пазара.

Custom Gateway има над 300 активни потребителя, включително имена като най-големия UK моден търговец на дребно Next, както и други водещи марки за спорт, мода и съдържание.

Интернет портал за печатни технологии.