Нов софтуер за обработка на изображения с елементи на изкуствен интелект

426
Нов софтуер за обработка на изображения с елементи на изкуствен интелект

Neo е нов член на семейството Luminar. Той също по подобие на вече познатия Luminar AI (писахме за него в края на миналата година) използва елементи на изкуствен интелект, които са вече запазена марка на компанията производител Skylum. От компанията производителя представят Luminar Neo като нов, самостоятелен продукт, който ще улесни, а и до голяма степен ще автоматизира обработката на портретни изображения, пейзажи и пр. Вижте функциите, които има този нов редактор на изображения.

 

Luminar Neo

 

  • Luminar Neo анализира всяко изображение, за да разпознае дълбочината на сцената и обекта, която позволява прецизен контрол върху експозицията и тона.
  • Отстранява дефекти и разсейващи елементи. Luminar Neo автоматично разпознава и премахва артефактите, причинени от замърсен датчик за камера или леща. Новите инструменти правят премахването на нежеланите основни елементи по-лесни от всякога (например захранващи или телефонни кабелите в една снимка).
  • Подмяна на фона. Софтуерът дава пълен контрол върху фона за портретни снимки, като имате възможност да го подменяте бързо с изцяло ново изображение или фон.
  • Улеснен процес на създаване на маски.
  • Споделяне между настолни и мобилни устройства
  • и др. AI инструменти.

 

Luminar Neo

 

Очаква се съвсем скоро Luminar Neo да бъде представен официално, вероятно към края на годината. За сега можете да направите заявка за предварителна поръчка на сайта на Skylum.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.