Нов софтуер за увеличаване и подобрения на изображения

533
Нов софтуер за увеличаване и подобрения на изображения

Magnific е създаден от индийски предприемачи, които го промотират като най-усъвършенстваната технология с изкуствен интелект за постигане на изображения с висока разделителна способност.

Софтуерът не само увеличава разделителната способност, но и подобрява изображението, като Magnific може да „халюцинира“ и да пресъздаде толкова детайли, колкото желаете, ръководейки се от зададените от вас подсказка, и параметри!

Magnific

 

„Халюцинацията“ е свързана с параметъра „Креативност“, който се регулира с плъзгач. Magnific е особено подходящ за работа с портрети, илюстрации, изображения от видеоигри, пейзажи, снимки на храна, архитектурни и интериорни изображения и др.

Magnific

 

Magnific.ai е проектиран така, че да бъде достъпен и лесен за използване от творци от всякакъв произход и нива на умения. Интуитивният интерфейс, задълбочените уроци и общността са на разположение, за да ви подкрепят по време на творческото ви пътуване.

Magnific се предлага в момента с план Pro, който струва 39 USD/месец, план Premium – 99 USD/месец и план Business – 299 USD/месец. Когато изберете годишен абонамент, получавате два месеца безплатно. Можете да се откажете от абонамента по всяко време.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.