Markzware представи нова версия на софтуера за проверка на файлове FlightCheck

1006
Markzware представи нова версия на софтуера за проверка на файлове FlightCheck

Markzware представи новата версия 7.80 на софтуера за проверка на файлове преди отпечатване FlightCheck, работещ на MacOS 10.6.8 или по-нови. С нея вече се поддържа работа с продуктите от Creative Cloud пакета на Adobe – InDesign CC 2017, Illustrator CC 2017 и Photoshop CC 2017.

FlightCheck

 

С FlightCheck могат да бъдат открити недостатъци при подготвените файлове, като неподходяща резолюция на растерните изображения, липсващи шрифтове, неправилни цветове, прозрачности и още стотици потенциални проблеми. Освен върху PDF файлове, проверките могат да се извършват и върху InDesign, Illustrator, Photoshop, PageMaker, FreeHand, QuarkXPress, Word, CorelDraw и други.

FlightCheck събира в ZIP архив всички необходими файлове, гарантиращи правилното отпечатване. Към него спадат: оригиналния DTP файл, свързаните изображения и шрифтове (при условие, че са достъпни) и създадения доклад от извършената проверка.

На страницата на разработчика FlightCheck 7.80 може да бъде закупен чрез лиценз за 399$ или чрез годишен абонамент за 199$. Повече информация може да намерите във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: markzware.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/