Markzware PDF2DTP с поддръжка за InDesign CC 2020 под macOS

530
Markzware PDF2DTP с поддръжка за InDesign CC 2020 под macOS

Плъгинът за конвертиране на PDF файлове към InDesign документи вече поддържа последната версия на приложението и macOS Catalina.

Markzware PDF2DTP

 

Markzware PDF2DTP е лесен начин за превръщане на PDF файлове в InDesign документи, които съдържат всички елементи като текстове, годни за редактиране, шрифтове, слоеве, стилове. Това се отнася и за многостранични PDF файлове. Процесът съхранява и връзките и интерактивните елементи. Това позволява лесно редактиране на файловете в познатата среда на InDesign.

Новата версия поддържа
InDesign CS6 CC 2020. Цената ѝ е 199 евро годишно.

Източник:
markzware.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.