Markzware Q2ID с поддръжка за InDesign CC 2019 към Q2ID

718
Markzware Q2ID с поддръжка за InDesign CC 2019 към Q2ID

Софтуерът за конвертиране на документи от QuarkXPress за Adobe InDesign е обновен и вече поддържа последната версия на Indesign.

Q2ID с поддръжка за InDesign CC 2019

 

Markzware представи нови версии към абонаментния план за Mac и Q2ID. Те поддържат InDesign CC 2019. Quark2Indesign помага на графичните дизайнери в областта на опаковките, издателската дейност и други области, които имат нужда да конвертират документи от QuarkXPress за Adobe InDesign с цел постоянно преминаване или за краткотрайни цели. Годишният абонамент струва 199 долара и се продава директно от Markzware и оторизирани представители.

Новата версия от
октомври 2019 добавя нови версии на плъгините към годишния абонамент. За активни абонати обновяването е безплатно. На Mac минималната поддържани версия е macOS 10.12. Под Windows, InDesign CC 2018 изисква минимум Windows 10.

Източник: пресинформация на
Markzware
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.