Meadows Productivity Suite – безплатно решение за монтажи в InDesign

951
Meadows Productivity Suite – безплатно решение за монтажи в InDesign

Meadows Productivity Suite е набор от инструменти в помощ на работата с Adobe InDesign. Основната му сила се крие във възможността за автоматизация при дизайна, оформлението и електронния монтаж на графични файлове, независимо от броя страници.

Meadows Productivity Suite

 

Последната версия е съвместима с дори с най-актуалния Adobe InDesign CC2018. Решението добавя допълнително подменю, откъдето могат да се задават различни настройки.

Към настоящия момент функциите са силно ограничени, но създателите на Meadows Productivity Suite обещават да надграждат своя продукт с допълнителни възможности в бъдеще. За потребителите е подготвен изчерпателен набор от документи, спомагащи обучението за работа с продукта. Осигурена е и онлайн помощ, чрез системата за обслужване на разработчика. Продуктът може да бъде използван изцяло безплатно към момента, след регистрация.

Освен Meadows Productivity Suite, разработчиците му предлагат платени решения за работа с променливи данни като AutoPrice и DesignMerge.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.meadowsps.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/