Платформа за създаване на персонализирани модели и шарки събра над милион долара

502
Платформа за създаване на персонализирани модели и шарки събра над милион долара

Myth.AI набра 1,3 милиона долара, за да разработи платформа за създаване на персонализирани модели и шарки, използвайки изкуствен интелект.

Технологичният стартъп Myth.AI е основан в Турция в началото, за да подпомогне собствената си линия луксозни облекла, а сега предлага решение основано на изкуствен интелект, използващо визуални и текстови подсказки с цел опростяване разработването на нови и уникални модели за марки в цяла Европа. Италиански, испански и турски брандове занимаващи се с текстил и един бранд за производство на керамика вече използват активно платформата.

Myth.AI

 

Финансирането, което е събрано ще бъде използвано за по-нататъшно разширяване на дейността в Обединеното кралство, както и за проучване на нови пазари. Това ще позволи на компанията да разшири дейността си отвъд настоящите си приложения в областта на текстила и изработката на интериорни модели.

 

Myth.AI

 

Myth.AI опростява процеса на създаване на уникални модели, текстури и мотиви на основа на визуални или текстови подсказки. Комплектът инструменти на платформата позволява адаптирането на уникални модели към визуални 3D модели, които премахват необходимостта от физически работен процес и увеличават производителността. Софтуерът помага на дизайнерите да избират подходящи мостри за тъкани, като симулира външния вид и усещането за тъкани във виртуална среда, намалявайки необходимостта от физически мостри и физически прототипи, което намалява загубите на материали.

 

Myth.AI

 

Myth генерира шаблони за печат за търговска употреба и само за дизайнери и предприятия. Софтуерът може да генерира повече от 100 нови дизайна с нужните формати и различни видове повторения и разположения на елементите. Като резултат получавате файлов формат с висока разделителна способност и готов за използване за печат от 300 dpi до 600 dpi.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.