Нова версия на RIP софтуер за дигитален печат върху текстил

1091
Нова версия на RIP софтуер за дигитален печат върху текстил

Разработчиците от INEDIT представиха най-новата версия на neoStampa – RIP софтуер за дигитален печат върху текстил

 

NeoStampa 10.2

 

NeoStampa 10.2 включва редица подобрения и поправка на бъгове от предишната версия. Вижте акцентите тук:

Подобрен контрол на цветовете
С динамичното създаване на цветови палитри вече можете автоматично да генерирате базирани на мастило цветове по време на фазата на проектиране благодарение на иновативната технология Drop Relation Determination (DRD). Тя анализира размерите на капките, осигурявайки стабилност и съвместимост на плотера.

Безпроблемна PDF съвместимост
neoStampa Delta включва Mako® PDF енджина, осигурявайки прецизно възпроизвеждане на дизайна от всеки PDF / X файл. Кажете сбогом на проблемите със съвместимостта и разчитайте на перфектните пиксели.

Web‐to-Print интеграция
Новият neoStampa Print Server, позволява безпроблемна интеграция със системи Web‐to-Print. Рационализирайте бизнеса си за печат при поискване и подобрете удовлетвореността на клиентите.

Double Ink Split
Нов алгоритъм за dithering оптимизира двойното разделяне на канала за мастило, намалявайки шума и разсейването в светли зони и осигурявайки изключително качество на печат.

Подобрено градиентно възпроизвеждане
Подобрено управлението на спот цветовете за усъвършенствано възпроизвеждане на градиенти и консистенция на цвета. Постигайте жизнени, реалистични текстилни изделия с лекота.

Опции за тесен обхват (Narrow Gamut)
Повишете „жизнеността“ на текстила си с нашия нов модел за разделяне на мастило за принтери с ограничена гама (6+ цвята). Вашия печат ще изпъкне с богати, ярки цветове.

API за управление на производството
Свържете своя производствен работен процес безпроблемно с нов API на INEDIT, рационализирайки операции и осигуряване на ефективно производство без грешки.

 

NeoStampa 10.2

 

Контрол в реално време
Новата услуга на „Центъра за управление“ предоставя актуализации на състоянието на работата в реално време, което ви позволява да наблюдавате и контролирате опашките за печат от всяко устройство, като следите отблизо производство, производителност и консумация на мастило.

NeoStampa се предлага в България от Адком. Можете да ги потърсите за подробности тук:

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.