neoTextil – пакет плъгини за печат на текстил

3584
neoTextil – пакет плъгини за печат на текстил

neoTextil е пакет плъгини за Adobe Photoshop, които са специално предназначен за професионалисти от текстилната индустрия.

 

neoTextil

 

С помощта на плъгините съдържащи се в пакета neoTextil, ще можете лесно да цветоотделяте RGB изображенията в различни цветови канали и да генерирате множество цветови вариации. neoTextil също така ви позволява да създавате повтарящи се шаблони на любимите си дизайни и да генерирате фотореалистични симулации на модел или обект.

neoTextil Step&Repeat
neoTextil Step&Repeat е допълнение от пакета, което създава модели на повторение на изображение или дизайн. Този полезен инструмент ви позволява да извършвате корекции в настройките за повторение в реално време. Можете да избирате между хоризонтални или вертикални повторения и да управлявайте точно граничните полета и наддаванията във формата на медията, която сте избрали за печат.

 

neoTextil Step&Repeat

 

nT Masquerade
С новия плъгин nT Masquerade, който вече е наличен в пакета neoTextil, можете да създавате изключително прецизни цветоотделяния за кратко време. Изберете цветовете, които искате да цветоотделите и софтуерът ще направи разделянето автоматично. Полученият многоканален файл е готов за печат или с помощта на другия плъгин от пакета nT Colorations да създадете негови цветни вариации.

 

nT Masquerade

 

NeoTextil Colorations
NeoTextil Colorations ви позволява бързо и лесно да генерирате множество цветови варианти на любимите ви дизайни, като използвате собствени или импортирани библиотеки с цветове. Поддържани цветови пространства са RGB, CMYK и LAB.

 

NeoTextil Colorations

 

nT Virtual Vision
Плъгинът nT Virtual Vision е специално разработен за дизайнери, декоратори и интериорни дизайнери, като им позволява да визуализира проекти във всяка среда, модел или обект, като създава фотореалистични симулации.

 

nT Virtual Vision

 

 

nT Virtual Vision е идеално приложение за проектиране на търговски каталози и атрактивни продуктови презентации, без да се налага да се изработват реални образци, като по този начин се спестяват време и пари.

 

 

За повече информация: www.inedit.com

Вижте още софтуери в помощ на печата върху текстил тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.