Oбновена версия на MadeToPrint от Axaio

1112
Oбновена версия на MadeToPrint от Axaio

Новата версия 2.7.300 на MadeToPrint, представена от Aaxio, предлага няколко ключови нововъведения, сред които: управление на работните задачи, работа с различни файлови стандарти и експортиране в InDesign.

MadeToPrint от Axaio

 

Софтуерът идва с нов панел за управление на различните конфигурации, като по този начин се оптимизира обработката на различни възможности, продиктувани от изискванията на клиента или проекта. Превключването между различни настройки е бърз и лесен процес, а в допълнение съществува възможност за трансфер между различни системи. Търсенето също е максимално улеснено с новата система от филтри, не само по име, но и по всякакви други свойства.

Добавените автоматизирани опции за InDesign и InDesign Server позволяват изтеглянето на изображения, Photoshop и Illustrator файлове от специални папки. Те се поставят в новосъздаден InDesign документ и се генерира изходен файл в зависимост от зададените настройки. Малко известен файл е, че MadeToPrint вече може да отвори и обработи IDML файлове, които преди трябваше да се презапишат в INDD формат.

Решението се предлага в три различни версии. Стандартната (MadeToPrint Standart) е под формата на плъгин за Adobe InDesign, Illustrator или InCopy, както и Xtension за QuarkXPress. Версията MadeToPrint Auto е надграждане над стандартната ,с опция за използване на работни папки и е напълно автоматизирана. Разработена е и сървърна версия (MadeToPrint Server), базирана на Adobe InDesign Server, която може да се конфигурира и управлява отдалечено. Тя гарантира по-висока надежност, стабилност и производителност. Версиите Auto и Server позволяват работа с vjoon K4, WoodWing Enterprise, Van Gennep PlanSystem4 и Quark Publishing Platform. Също така могат да бъдат интегрирани с Enfocus Switch.
Софтуерите на Axaio са налични за Mac и Windows OS. Решението се продава и под формата на едногодишни лицензи.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.axaio.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/