onOne Software Perfect Photo Suite 6 вече е на пазара

3577

Актуалната версия на продукта на onOne Software предлага усъвършенствани инструменти и изцяло нови възможности за постигане на по-добри резултати при обработка на снимки.

onOne Software Perfect Photo Suite

Perfect Photo Suite 6 включва напълно нов продукт, Perfect Portrait, който е създаден за автоматично ретуширане на портрети. Той автоматично засича лицата във снимките и подобрява вида на кожата, очите и зъбите. Според производителя, благодарение на него вече не нужно да сте експерт с Photoshop, за да ретуширате портрет като професионалист.

В пакета е включен Perfect Effects 3 – обновена версия на популярната продуктова линия PhotoTools. В новата версия получавате пълен контрол на параметрите на всеки филтър и можете да видите как действа преди да го приложите на изображението. Можете и да видите резултата от прилагането на комбинация от няколко ефекта едновременно. Perfect Effects вече работи и като самостоятелно приложение, не само като плъгин за Photoshop, както досега.

Има и нова версия на Perfect Layers 2, който действа като база за всички продукти, включени в Perfect Photo Suite 6. Когато включите Suite 6, попадате в средата на Layers. От там можете да преминавате от един продукт или модул към друг, което улеснява процеса на работа с приложението.

Mask Pro 4 е обновен до Perfect Mask 5, който включва нови инструменти за премахване на фона и библиотека от безплатни фонове, които можете да добавите към изображенията. Продуктите, включени в Perfect Photo Suite 6 са Perfect Portrait, Perfect Layers, Perfect Effects, Perfect Mask 5, Perfect Resize 7, FocalPoint 2 и PhotoFrame 4.6.

Можете да свалите Suite 6 като напълно функционална 30 дневна пробна версия. Цената на Perfect Photo Suite 6 е 299,95 американски долара.
Източник: ononesoftware.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.