Onyx Graphics обяви пълна поддръжка за новия UV гел принтер Océ Colorado 1640

856
Onyx Graphics обяви пълна поддръжка за новия UV гел принтер Océ Colorado 1640
Spread the love

Софтуерните решения ONYX 12.2 ще бъдат представени на FESPA.

 

Непрекъснато стремяща се към иновации, Onyx Graphics е подготвена да управлява наскоро обявения UV гел принтер Océ Colorado 1640, чиято дистрибуция ще започне по-късно тази година. Посетителите на щанда на Canon на изложението ISA Expo в Лас Вегас видяха, а тези на FESPA в Хамбург от 8-12 Май, предстои да видят как новият принтер Océ Colorado 1640, използвайки софтуера ONYX Thrive, постига безпрецедентна продуктивност при печата от рола-към-рола, с много високо качество на крайния продукт върху широка гама от печатни медии, за да се предостави максимално разнообразно приложение. Комбинацията от автоматизираните характеристики на принтера с UV гел технология и предстоящото представяне на ONYX 12.2, води до ниски общи експлоатационни разходи, резултатът от което е по-бърза възвращаемост на инвестицията. Onyx Graphics разработва специално този драйвър за да включи нов интерфейс, който да поддържа мулти-ролната функционалност на принтера и да опрости размера на страницата и боравенето с хартията. Софтуерът на ONYX прави всичко това възможно, предлагайки усещането за персонализирано устройство с видими нива на мастилото, състояние на принтера и информация за хартията.

Océ Colorado 1640
Océ Colorado 1640 е най-новият модел 64 инчов ролка-към-ролка принтер с новата UV гел технология на Océ. Според Canon, устройството съчетава радикално новото UV мастило на Canon, което при контакт с печатната медия се превръща в гел; усъвършенствана „самоконтролираща се“ технология на печатната глава; LED базирана UV система, която изсушава без да е необходимо нагряване, което да уврежда печатната медия и хартии; непрекъснато, на момента, наблюдение на дюзите на печатната глава и компенсация на скоростта. По-бърз от всеки друг принтер от този сегмент, новият Océ Colorado 1640 предлага максимална скорост от 116 квадратни метра на час за продукти като билборди или външни банери и 40 квадратни метра на час за интериорни приложения. Производителността е увеличена благодарение на механизма за работа с две ролки, което намалява необходимостта от прекъсвания на печатния процес за отрязване на готовия отпечатък и др.

Преимущества на софтуера ONYX 12.2
Ъпгрейда ONYX 12.2 ще бъде пуснат за софтуера ONYX Thrive и RIP пакетите ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и ONYX RIPCenter. Някои от преимуществата са:

  • Обработва повече файлове за по-кратко време с новата 64-битова платформа за RIP и приложения, със скорост, която може да подобри възвръщаемостта от предлаганите услуги с около 30%. Средното време на софтуера ONYX 12.2 за обработка на полутоновете е три пъти по-бързо. Скоростта на трансфер на информация към множество широкоформатни принтери също е увеличена трикратно.
  • Изцяло нов потребителски интерфейс ориентиран към печат на мулти роли , който предлага интерактивно управление на работния поток, гъвкавост и възможности за автоматизация.
  • Подобрено боравене с печатни медии и хартии и размера на страниците за да се оптимизира конфигурацията на принтера и настройките на поръчката.
  • Персонализирано устройство, базирано на дву-посочна информация, в това число видими нива на мастилото, статус на печата и информация за медията.

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти.  ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на @GEDcompany, следвайте YouTube канала GED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Биографична информация