Onyx Graphics ще представи новия си софтуер ONYX 12

2335
Onyx Graphics ще представи новия си софтуер ONYX 12

По време на FESPA Digital 2015, Onyx Graphics ще представи плюсовете на новите си продукти за управление на цвета пригодни за широк спектър от графични, текстилни, интериорни и печатни приложения.

Посетителите са поканени на щанда на Onyx Graphics Y5 В зала 9 по време на FESPA Digital в Кьолн, през 18-22 май 2015.

 

ONYX 12

Наскоро пуснатият на пазара софтуер ONYX 12, заедно с HP WallArt ще бъдат показани на FESPA редом до софтуерите ONYX Thrive, ONYX Connect и ONYX Textile Edition. Посетителите ще могат да видят общо 11 софтуера от ONYX.

Демонстрацията на ONYX 12

Софтуерът ONYX 12 подобрява работоспособността и дава възможност за увеличаване на приложенията с чисто нови довършителни инструменти. Те се комбинират изключително лесно и притежават автоматизиран и модифициран потребителски интерфейс за опростяване на работния процес. На изложението, компанията ще направи ексклузивно представяне на ONYX 12 преди комерсиализирането му същото лято. Софтуерът е основата на ONYX Thrive, ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и ONYX RIPCenter.

Оптимизиране на печатното производство и намаляване на разходите с ONYX Thrive

Софтуерът ONYX Thrive е базиран на Adobe PDF Print Engine и оптимизиран така, че да бъде възможно най-удобен и пригоден за използване при печатни продукти с различни размери. Оптимизираният продукт има висока производителност и използва скалируемостта на Adobe PDF Print Engine. Той осигурява добри възможности за допълнителна мощност на RIP устройствата, независимо от свързаните устройства, принтери, режещи плотери работещи с максимален капацитет. Скоростта няма да бъде намалена, независимо от броя на свързаните устройства. Освен това, интерфейсът осигурява данни за печатният процес в реално време, от всяко едно място с достъп до интернет.

Концепцията на ONYX свързва бизнесът и производственият софтуер.

Технологията ONYX Connect може да се използва като модул на ONYX Thrive. Това е отворена система с достъпен работен интерфейс, за свързване на текущите бизнес решения с хората управляващи печатният процес. ONYX Connect позволява на собствениците и или управителите да получат ценна информация, като например: очакваната консумация на мастило, консумация на хартия (медия), времето за производство. Също така са включени възможност за контролиране на критичните настройките на работните места, намаляване на грешките допуснати от ръчно въвеждане по време на производствения процес.

Изображения върху текстил с помощта на ONYX Textile Edition

ONYX Textile Edition е софтуер създаден специално за широкоформатен печат върху текстил. Новите функционални решения в ONYX Textile Edition помагат на ползващите го да постигнат цветни резултати бързо и лесно. ONYX Textile Edition включва цялата функционалност на ONYX 11.1.2, плюс някои специфични за печата върху текстил функции, като Step-and-Repeat, Colorways и Ink Configuration Builder, които спестяват време и намаляват отпадъчните материали.

Източник: www.myprintresource.com
Преведе: Радина Тамойкина