Автоматизирайте печата и експорта на файлове от InDesign

245
Автоматизирайте печата и експорта на файлове от InDesign

Плъгинът Output Factory на Zevrix спестява изключително много време свързано с печата, експортирането, проверката и др. задачи при работа с Adobe InDesign. Елиминирайте стреса и скучната работа с еднотипни задачи и се насладете на по-кратко работно време. С един клик имате възможност да обработите пакет файлове, да извършите автоматична проверка, преименуване на файлове и мн. др.

 

Output Factory

 

Пакетна обработка
Само с натискането на един бутон можете да обработите множество InDesign файлове. Накарайте Output Factory да работи вместо вас, докато сте на почивка за обяд или да го оставите да работи за една нощ и да обработи стотици файлове.

 

Пакетна обработка

 

Опции за спестяване на време
Експортирайте InDesign документи в единични или произволни на брой страници, ъпдейтвайте линкове автоматично или отваряйте файлове с избрани външни приложения след извършване на процеса. Това са част от възможните опции за автоматизация на работните ви процеси.

Всички файлови формати, от които имате нужда
Output Factory печата и експортира в PDF, PostScript, EPS, IDML, HTML, EPUB, INDD, TIFF и други формати за изображения. (lite версията е ограничена до PDF и PostScript)

Версия на слоевете
Изведете слоевете на InDesign документи единично или в комбинация по автоматичен начин – това е незаменима функционалност при работа с многоезични документи и такива с много слоеве.

 

Версия на слоевете

 

Променливи имена на файлове
Output Factory има възможност за създаване на променливи изходни файлови имена на основата на различни атрибути като брой страници, слоеве, дати и техните атрибути, и мн. др. Можете дори да вмъкнете текст от вашия документ използвайки скрипт.

 

Променливи имена на файлове

 

Проверка на файлове
С Output Factory можете да използвате за проверка за грешки вградената функционалност в InDesign или опционалните възможности на Output Factory. Можете да прегледате хронология и детайли на грешките.

 

Проверка на файлове

 

Интелигентно разположение на файловете
Лесно управление на изходното местоположение на файловете като по динамичен начин можете да създавате дървовидна структура на вътрешни папки с променливи имена.

 

Интелигентно разположение на файловете

 

Потребителски скриптове
Стартиране на потребителски AppleScript и JavaScrip скриптове. Това е нова функционалност даваща реално безгранични възможности за автоматизация на работните процеси.

 

Потребителски скриптове

 

Изход към няколко различни файлови формата едновременно
Можете да експортирате InDesign файлове към няколко различни други файлови формата. Например: PDF за печат, PDF в ниска резолюция и JPG за превю. Всичко това с един клик.

 

различни файлови формата

 

История
Можете да разчитате на Output Factory за да проследите как е протекъл изхода от InDesign. Софтуера създава log файл за състояние и грешки в процеса на работа.

 

История

 

Можете да изтеглите 30-дневна пробна версия на Output Factory тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.