Редактирайте файлове за опаковки със замах!

136
Редактирайте файлове за опаковки със замах!

Широкоразпространените решения за обработка на файлове в предпечата често не са напълно достатъчни, за да бъде постигнат резултат с висока детайлност. Особено когато става дума за опаковки. Понякога функционалностите в стандартните софтуери не стигат и се налага колегите от предпечатния отдел да прибягват до заобиколни начини за решаване на проблем с трапинга или с по-малки обекти в дизайна.

 

софтуера за редакция на файлове за опаковки PACKZРешението, предназначено специално за обработка на PDF файлове за етикети и опаковки се нарича PACKZ. В него са съчетани множество инструменти, които опростяват и улесняват работата по обработка на графични дизайни в опаковъчната индустрия.

Сега можете да се възползвате и да закупите софтуера за редакция на файлове за опаковки PACKZ на Абонаментен принцип!

  • Разпознаване на параграфни текстове, чертане и създаване на векторни обекти
  • Управление на презастъпването на цветове (трапинг)
  • Пълно управление на слоевете
  • Бърз и лесен достъп до обекти, групи маски, пътища и ефекти
  • Управление на цветове и работа с пантони
  • Обработка и векторизация на изображения
  • Разпознаване на шрифтове и баркодове

Това са само малка част от инструментите, с които можете да подготвяте висококачествени и детайлно обработени файлове за печат на опаковки и етикети. За всичко това не е необходимо да имате скъпа техника или мощни компютри. Обикновен 64-битов компютър с няколко процесора позволява на PACKZ да обработва сложни файлове и да ги визуализира с невероятна бързина.

Чрез използването на тези инструменти в една обща система, софтуерът ви позволява да спестите време и усилия в основен етап от печатното производство. Защо това е важно? Защото можете да насочите това време в обработка на по-голямо количество поръчки, което да донесе повече приход за бизнеса.

Виж продукта PACKZ и направи запитване за Абонамент >

Свържете се с ГЕД за повече информация:
Тел.: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.