Pagination – най-бързият път от данните до документите?

939
Pagination – най-бързият път от данните до документите?
Spread the love

Pagination е приложение, което генерира публикации в Indesign с данни от различни източници, зададени от потребителите.

Pagination

 

Pagination е облачно решение което автоматично свързва информацията от база данни към предварително генерирана публикация в Indesign. Можете да създадете шаблона за публикацията си в Indesign, да я качите в Pagination и да я свържете с Excel, SQL, XML, TXT CSV база данни.

Това спестява голям брой повтарящи се стъпки и позволява интеграция с различни приложения и автоматизирано генериране на файлове за печат от всеки компютър, без инсталиране на специален софтуер. Pagination позволява поддържане на различни проекти и различни версии на всеки от тях.

Можете да видите видео тук:

Графичният отдел или рекламната агенция могат да създадат и модифицират шаблоните, а всеки потребител може да ги свърже с базата данни и да прегледа резултата в стандартен браузър.

Източник: pagination.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.