Pantone библиотеки в приложенията на Adobe с Pantone Connect Premium

841
Pantone библиотеки в приложенията на Adobe с Pantone Connect Premium

Ако искате да използвате директно библиотеките на Pantone в софтуерите на Adobe, Pantone Connect е решение създадено от Pantone специално за това приложение, и вече можете да го намерите в портфолиото на фирма ГЕД.

Промяната на интеграцията между продуктите на Adobe и Pantone създаде много въпроси и притеснения за всички, които се занимават с дизайн, предпечат и печат.

 

Pantone Connect Premium

 

Представяме ви едно от най-новите попълнения в портфолиото на фирма ГЕД, а именно Pantone Connect – плъгин разработен специално от Pantone за ползвателите на Adobe Creative Cloud или самостоятелните приложения Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe InDesign, с който можете да използвате всички последни библиотеки на Pantone.

Какво ще получите когато използвате Pantone Connect?

Pantone Connect е повече от проста интеграция с продуктите на Adobe. Той разширява значително възможностите, които предоставяше предишното партньорство. Приложението се разширява и подобрява постоянно, така че можете да очаквате нови функции, които да подобрят вашата работа.

  • Неограничени стойности в CMYK, Hex, RGB, L*a*b.
  • Разширено търсене на цветове във всички библиотеки.
  • Възможност за работа с всички цветове, които наброяват почти 15,000.
  • Възможност за създаване на собствени палети, които можете да използвате във вашата работа. Можете да споделяте палетите и с вашите партньори.
  • Добавяне на цветове в Adobe Swatches.
  • Изолирайте който и да е цвят във файла и намерете най-близкия до него Pantone цвят.
  • Анализирайте различните цветове на тъмен или светъл фон, за да сте сигурни, че ще се възприемат пълноценно при различни условия и от хора с ограничено зрение.
  • Намерете най-близките стойности в CMYK, Hex, RGB или L*a*b на всеки цвят от една библиотека, за да можете да го конвертирате до най-близкия Pantone от друга библиотека.

Как можете да закупите Pantone Connect от ГЕД?

Pantone Connect се предлага като годишен абонамент, който можете да закупите бързо и лесно от фирма ГЕД.

Можете да ни пишете на sales@gedbg.com или да попълните тази форма и нашият екип ще ви изпрати предложение, както и допълнителна информация за продукта.

За да ви бъдем максимално полезни, ще сме благодарни да ни изпратите информация за броя компютри / работни места за които искате да закупите абонамента, както и коя версия Adobe Photoshop, Adobe Illustrator или Adobe InDesign използвате.

Вземете Pantone Connect Premium сега и отключете всички Pantone цветове в програмите, които използвате ежедневно за дизайн, предпечат и печат!

За Pantone
Една от най-разпознаваемите и големи цветови системи, която се е наложила като де факто стандартът в дизайна и предпечата. Компанията постоянно разширява своите библиотеки и форми на достъп до техните цветови системи, за да отговори на постоянно развиващите се нужди на дизайнерите, собствениците на марки и производителите на продукти.

За ГЕД
Компанията предлага голямо портфолио от решение за управление на цветовете, стандартизация и оптимизация на печата. Можете да намерите както малки и полезни приложения, така и цели цветови работни потоци, които да обхванаt цялата ви компания или дори целия процес между различни компании.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.