PDF2DTP вече конвертира и интерактивни елементи от PDF към InDesign

886
PDF2DTP вече конвертира и интерактивни елементи от PDF към InDesign

Markzware обявиха, че са добавили към софтуера си възможности за конвертиране на интерактивни елементи от PDF към Adobe InDesign. Това включва елементи като хиперлинкове, бутони, анотации.

PDF2DTP

 

PDF2DTP е плъгин за InDesign, кйто превръща PDF съдържание в годен за редактиране Adobe InDesign файл. В InDesign, потребителите могат да редактират информацията от PDF в гъвкава и позната работна среда. Така потребителите няма нужда да обработват съдържанието страница по страница. Решението на Markzware позволява конвертиране на целия PDF файл от работната среда InDesign.

Потребителят на Markzware, Daytona казва, „Аз съм доброволец за благотворителна неправителствена организация в Южна Африка. Като част от екипа по комуникация, създавам доклади, бюлетини и промоционални материали за екран и печат. През миналата година друг доброволец не можа да открие оригиналният файл за материал. Всеки път, когато използваме PDF2DTP продукт, успяваме да пресъздадем InDesign файла, който имахме първоначално. Това ни пести много време и ни помага много да споделяме истории и да защитаваме най-уязвимите деца в Южна Африка. Благодаря ви!“

PDF2DTP поддържа PDF:

  • InDesign CC 2018 Mac
  • InDesign CC 2017 Mac
  • InDesign CC 2015 Mac
  • InDesign CC 2014 Mac
  • InDesign CC Mac
  • InDesign CS6 Mac

Източник: пресинформация на Markzware
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.