PDF2ID 3 вече в продажба

2694

Новата версия на продукта на Recosoft за преработване на PDF-и в документи за InDesign има повече от 150 нововъведения и подобрения.

Recosoft Corporation вече доставя PDF-to-InDesign 3.0 във версиитеStandard и Professional. Приложението за конвертиране работи с Windows и Mac. То използва информацията за възстановяване, която се съдържа в PDF файла, за да го превърне в документ, който може да бъде редактиран в InDesign. PDF2ID 3.0 включва повече от 150 нови функции и подобрения и работи с Adobe InDesign CS3, CS4 и CS5.

PDF2ID v3.0 позволява преобразуването на PDF-и със страници с различни размери в файл за InDesign със съответстващи страници. Програмата има и нови опции за контрол на начина на обработка на графичните елементи, които гарантират по-пълно съответствие в получения файл за InDesign. “PDF2ID е необходим инструмент за всеки потребител на InDesign, който иска да превръща PDF-и в документи за InDesign” каза Chris Kitchener, продуктов мениджър на Adobe InDesign. “Просто в момента няма друго такова решение на пазара.”

Новата версия на програмата е съвместима с InDesign CS5 и поддържа преобразуване на документи със страници с различни размери. Сред новите функции е и възможността за свързване каретата между страниците. Така каретата, които имат общо съдържание могат да бъда свързани автоматично. PDF2ID v3.0 разделя текста, графичните обекти и таблиците в отделни слоеве, които създава автоматично. Така документите стават по-лесни за редактиране. Добавен е нов панел за графични опции, които осигурява подобрен контрол върху начина на обработка на векторните и растерни изображения.

Цената на PDF2ID Standard v3.0 е 299.00 американски долара, версията Professional се предлага за 399.00.

PDF2ID 3

Източник: recosoft.com

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.