pdfAutoOptimizer 2 вече е на пазара

2286
Spread the love

Базираният на Adobe Acrobat продукт на Callas software автоматизира обработката на прозрачностите и цялостната оптимизация на PDF файловете.

Сенките, винетирането, прозиращите обекти, обектите с плавна преливка от един към друг и други ефекти, постигнати с помощта на прозрачни елементи могат да направят дизайнът по-привлекателен. Те са и причината за все по-широката употреба на прозрачни елементи в PDF-файловете. За съжаление тези елементи често не се пресъздават правилно дори от различните програми за предпечатна подготовка.

Единственият начин за постигане на сигурни резултати е да превърнете файла с прозрачни елементи в непрозрачен. Callas pdfAutoOptimizer 2 е отлично решение извършване на тази обработка. Софтуерът обработва коректно едновременно CMYK и допълнителни цветове, като запазва повечето растерни, векторни и текстови елементи непроменени, при това напълно автоматично.

Сред предимствата на pdfAutoOptimizer 2 е способността му лесно да бъде вграден във всяко решение за автоматизация на производството. Цената на  pdfAutoOptimizer 2 за Acrobat Pro е 1 999€, версията за Enfocus Switch струва 1 299 €.

Източник: callassoftware.com

Биографична информация