PDFelement – алтернатива на Adobe Acrobat

886
PDFelement – алтернатива на Adobe Acrobat

Приложението предлага възможности за редактиране, преобразуване, добавяне на бележки, подписване и попълване на PDF файлове.

алтернатива на Adobe Acrobat

 

PDFelement предлага разнообразни възможности за конвертиране и редактиране на PDF файлове. Сред тях са запис във формати на офис приложения като Word, Excel и PowerPoint. Резултатите са аналогични с тези при работа с Acrobat, тоест резултатите при документи със сложно графично оформление са незадоволителни, но има вариант за извличане на текста.

Приложението предлага разнообразни възможности за създаване на нови документи, базирани на шаблони, разделени в удобни категории. Те включват голям брой изделия, от корпоративни материали до менюта и покани за сватби.
PDFelement предлага значителни възможности за добавяне на коментари и анотации с текст и графични елементи като стрелки и други подобни. Към това са добавени вградени опции за споделяне, подписване и защита на PDF файлове.
Възможностите за редактиране на съществуващ PDF са ограничени – те включват добавяне на изображения, връзки, изрязване, разпознаване на текст, добавяне на воден знак, хедър и футър.

PDFelement не е подходящ за професионална работа в областта на предпечата, но може да бъде добро цялостно решение за създаване на различни типове документи и базова редакция и работа с PDF файлове, например за вътрешно цели на фирмата.

PDFelement работи с Windows 10/8/7/Vista/XP и macOS 10.10 и по-нови. Цената на лиценз за едно работно място е 89,95 американски долара.

Източник: pdf.wondershare.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.