callas pdfToolbox 13

55
callas pdfToolbox 13

callas software съобщиха за 13-та версия на наборът инструменти pdfToolbox за автоматизация на процесите при работа с PDF.

 

pdfToolbox 13

 

Новата версия опростява процесите на автоматизация, има подобрена интерактивност и оптимизиран потребителски интерфейс.

Сред най-важните акценти при pdfToolbox 13 са по-широк диапазон от опции за използване на JavaScript за динамично генериране на проверки и фиксирания, както и за електронен монтаж. Друг фокус са добавянето на възможности за планиране на процесите и подобрения за начина им на конфигуриране в потребителския интерфейс. Новата версия позволява високо ниво на автоматизация, както и подобрена ефективност, и производителност.


 

pdfToolbox 13Новостите са насочени към потребителите занимаващи се с широкоформатен печат, печат на етикети, опаковки и персонализиран печат. OEM партньори на Callas software могат да използват PDFToolbox в облака, което им позволява да имат достъп до PDF технологията на в собствените си продукти, без да се налага да инсталират отделна програма или актуализации за изтегляне.

PDFToolbox 13 има възможност за по-гъвкави опции при конвертиране на отделни страници, скалиране и компресиране на изображения, както и интеграция с Enfocus Switch. И накрая, новата версия включва нов начин за изготвяне на доклади, базиран на JSON, с конфигурируеми детайли за PDF-а и извършените процеси на обработка.

PDFToolbox 13 е безплатна актуализация за всички собственици на лицензи на PDFToolbox Desktop, PDFToolbox Server, PDFToolbox CLI или PDFToolbox SDK със софтуерно споразумение (SMA).

Повече информация на www.callassoftware.com

Интернет портал за печатни технологии.