Perfectly Clear с нова версия

835
Perfectly Clear с нова версия

Perfectly Clear е впечатляващ софтуер за автоматична корекция на видео и изображения с елементи на изкуствен интелект.

Perfectly Clear

 

Софтуерът коригира изображенията само с един клик. Може да се приложи индивидуално или на групи изображения. Разполага с огромно разнообразие от предварително дефинирани настройки за всякаква ситуация, което улеснява потребителите неимоверно. Например за корекция на тона на човешката кожа, за ретуш, за черно-бял печат, за нощни, дневни и зимни снимки, за храна и коктейли и мн. др. Работата с приложението е лесна и бърза, като налице са усъвършенствани инструменти за изрязване на снимки, корекция на цветовете, тоналността, рязкостта и шума. С един клик можете да сравните оригинала и коригираното изображение.

 

 

В основата на Perfectly Clear стои над 20 годишен опит на физици и математици в съчетание с авангарден изкуствен интелект. Всичко това дава на потребителите изключително мощен инструмент за автоматична корекция на изображения и спестено време, и пари.

Софтуерът може да се интегрира в други бизнес приложения, за което са предвидени hotfolder-и и web API инструменти за разработчици.

Настоящата версия 4.4.0.2493 се предлага се в най-различни варианти, от настолна самостоятелна програма до сървърна версия.

Вижте още тук: eyeq.photos

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.