Създай собствени ефекти за изображения с могъщия Photo Reactor

114
Създай собствени ефекти за изображения с могъщия Photo Reactor

Photo Reactor е софтуерно решение за генериране на ефекти, които могат да бъдат прилагани самостоятелно върху изображения или чрез плъгин в Adobe Photoshop. Ефектите се подготвят лесно чрез блокове и модули в специалния софтуер.

 

Photo Reactor

 

Когато изграждате сложни ефекти с обикновените редактори на изображения, като Photoshop, много от последователностите на прилагането се губят, освен ако не си водите бележки (например какви два слоя трябва да обедините и кога). Ръководствата за създаване на ефекти в Photoshop обикновено са доста подробни, но въпреки това по време на работа е лесно да се направи грешка.

С Photo Reactor създаването на ефектите е лесно, освен това, можете да експерементирате като пренаредите, добавите или изтриете блоковете по всяко време по желание и това автоматично ще актуализира ефекта. Photo Reactor стига още по-далеч: Експортираните JPG изображения ще имат ефект, вграден вътре. Същият ефект може след това да бъде пресъздаден или редактиран, като просто върнете JPG файла обратно в Photo Reactor.

 

 

Вижте някои от възможностите, които предлага Photo Reactor:

  • Лесен за работа. Ефектите се изграждат с помощта на Drag and drop модули и блокове, плъзгачи и бутони;
  • Над 100 готови за използване блока;
  • Reactor Script, с който можете сами да си напишете собствени блокове на C++;
  • SDK инструменти за разработчици на собствени приложения и за връзка с външни такива;
  • и др.

Вижте повече за Photo Reactor тук.

Интернет портал за печатни технологии.