Photo Tools 2.5 предлага безплатно 18 фотоефекта

2465

Безплатната версия на плъгина за Photoshop включва 18 висококачествени фотографски ефекта, включително новите HDR ефекти.

Photo Tools 2.5 ви позволява да прилагате и комбинирате различни ефекти само с няколко кликания с мишката. Приложението на onOne Software работи с Photoshop CS2, CS3 and CS4. За да свалите приложението е нужно да попълните кратка форма, след което ще получите връзка за сваляне на посочения имейл адрес. Ето и резултатите от краткия тест на printguide.info:

Извънредно добро впечатление ми направи възможността на Photo Tools 2.5 за едновременен преглед на изображението преди и след прилагането на избраните действия. Има и примерно изображение, което ви помага да се ориентирате как ще изглежда резултатът от избраните опции. Интерфейсът на програмата е удобен, но не твърде интуитивен. Препоръчвам ви да прегледате инструкциите, които се появяват автоматично при първото стартиране на плъгина през работната среда нa Photoshop, така ще се ориентирате по-лесно в начина на работа и възможностите на Photo Tools.

Резултатът от манипулациите, които прилагате се генерира в отделен слой в оригиналното изображение във Photoshop. На изображенията можете да видите работната среда на PhotoTools и резултата от прилагането на HDR Look филтъра (в долната част на изображението), който симулира HDR снимки.

Ето и списък с включените в безплатната версия ефекти и филтри: Chrome, HDR Look, Black Soft, Super Sharpener, Turbo Boost, Model Skin, Impression, Green Velvet, Graduated Blue, Golden Hour Enhancer, Digital Fill Flash, Cross Process, ColorChrome, Boost Color, Bleach Bypass, Brush Darker, Brush Lighter,Brush More Dynamic Range.

Възможностите, предлагани от PhotoTools 2.5 Free са практически приложими и могат да спестят доста ръчна обработка на всеки графичен специалист. Цената на Photo Tools 2.5 Standard Edition e 119,95 американски долара, а на Professional Edition 159,95. Двете версии предлагат съответно 200 и 300 фотоефекта.


За повече информация и сваляне на приложението посетете ononesoftware.com.

Източник: ononesoftware.com.
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.