PhotoTune 3 оптимизира снимките във Photoshop

2239

onOne Software обновява приложението, което осигурява перфектни цветове и тонове на снимките, с изцяло нов алгоритъм за корекции и подобрено управление. Top of Form.

onOne Software Inc. представи версия 3 на PhotoTune, допълнение за Adobe Photoshop за оптимизиране на цифрови снимки. Подобреният PhotoTune Wizard води новите потребители през процеса на настройка само в две стъпки и без нужда от разбиране на цветовата теория и сложни команди като нива и криви.

PhotoTune 3 предлага и достъп до усъвършенствани инструменти за настройка за професионалните потребители, които имат нужда от по-пълен контрол над процеса. Мощен инструмент, включен в приложението, е SkinTune, който може да поправи цветовете на портретни снимки само с едно цъкане и има възможност да коригира само кожата.

PhotoTune 3 е ключов компонент от Plug-in Suite 5. Той включва и новият onOne Panel с поддръжка за 64-битов Windows 64, както и доказаните приложения FocalPoint 2, PhotoTools 2.5 Professional Edition, PhotoFrame 4.5 Professional Edition, Genuine Fractals 6 Professional Edition и Mask Pro 4.

PhotoTune 3 ще се предлага от ноември на цена $ 159.95 за нови потребители. Цената на Plug-in Suite е $599.95.

Източник: ononesoftware.com

Интернет портал за печатни технологии.