PitStop версия 24.03

226
PitStop версия 24.03

Версия 24.03 на Enfocus PitStop Pro въвежда иновации, предназначени да подобрят значително производството и обработката на файлове за широкоформатен печат.

 

PitStop версия 24.03

 

С акцент върху нови възможности за бърза обработка и интеграция, тези актуализации подобряват ефективността, качеството и бързината в услугата на широкоформатните печатници.

Нововъведения в PitStop 24.03

1. Интеграция с Griffin
Нововъведението в портфолиото на Enfocus за монтаж и групиране на елементи във файлове за широкоформатни поръчки Griffin (предишен собственик tilia Labs) вече се интегрира напълно безпроблемно с PitStop Pro.
Това означава, че операторите на широкоформатни поръчки могат да обработват файловете с прифлайт функции и инструменти за монтаж в един последователен производствен процес.

2. От запълване към линия
Новата патентована функция на PitStop „Fill to Stroke“ решава проблема с некачествено формулиране на елементи за рязане преобразувани като цяла геометрична фигура (fill) и вече не могат да се използват като „линии“ (stroke) в производството.

Новата версия PitStop връща неправилно преобразуваната форма към първоначалната ѝ траектория на щанцоване. Това спестява много време и файлът може да бъде изпратен до производство за секунди.

 

PitStop 24.03

 

3. Опростяване на пътища
Намалява се броя на спирания по пътеката на обработка на файла, подобрявайки производителността на PDF оформлението, на RIP за машини и на устройства за рязане.

4. Подобрено управление чрез отметки
„Bookmarks“ позволява избор, добавяне и премахване на отметки, за подобрена навигация и организация на документи.

5. Действия по подразбиране
Добавени са нови автоматизирани действия, предназначени за управление на цветове и елементи във файла за широкоформатен печат, включително откриване на припокриващи се линии на рязане и отчитане на страници за тип цвят.

Вижте кратки демонстрации на работата с новите инструменти в Enfocus PitStop ⇗

Подобрен цикъл за актуализация на софтуерите на Enfocus

С настоящия ъпдейт Enfocus отбелязват нов цикъл за подобрения на своите продукти, обещавайки подобрения на функциите три пъти годишно – значително увеличение спрямо предишния цикъл на актуализация.

 

Разгледай софтуера за проверка и корекция на входящи файлове PitStop Pro ⇗

Разгледай софтуера за монтаж на файлове за широкоформатен печат Griffin ⇗

 

Официален дистрибутор на софтуерните решения на Enfocus за България е фирма ГЕД ООД.
Източник: ГЕД
Запишете се за имейл Бюлетин на ГЕД Печатни Решения
Последвайте ГЕД в LinkedIn

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.