Pitstop достигна версия 9

1948

Първата ревизия на продуктът, откакто в разработването му участва EskoArtwork ,е вече факт.

Мощното допълнение към Adobe Acrobat, достигна кръгла нова версия – 9. Първото, което се набива на очи след инсталирането е промененият потребителски интерфейс. Станал е по-минималистичен и по-интуитивен, същевременно пестящ работно пространство. Вече е възможно всички бутони, които при инсталиране на предни версии, съвсем не бяха малко, да бъдат скрити и отново да бъдат показани, само с натискането на един бутон.

Според разработчиците, новата версия 9 на продукта разполага и с оптимизиран алгоритам за нанасяне на глобални промени в документа. Наистина, забелязва се по-бърата, удобна и гъвкава работа с палетата за глобални промени като освен всичко друго е добавена и нова функуционалност. Наистина малка, но много полезна. Възможността за предифиниране на повече от един бутон с желани настройки за генерални промени в pdf документите.

Pitstop 9 е преживял развитие и по отношение на инструментите за управление на лейаута като тук промените могат да бъст наречени по-скоро козметични. Разработен е и изцяло нов пресет мениджър,който вече управлява всички пресети като профилите за префлайт, action листите, глобалните промени, дизайн лейаутите и т. н.

На сайта на разработчиците www.enfocus.com, е налична 30-дневна пълнофункционална версия, благодарение на която можете да се убедите в предимствата и новите и подобрени функционалности на продукта.

Източник: www.enfocus.com

Интернет портал за печатни технологии.