PitStop 13 подобрява качествения контрол на PDF файловете

1742
PitStop 13 подобрява качествения контрол на PDF файловете

Новата версия на PitStop включва подобрени възможности, например уникалната система за генериране на наддаване на Enfocus, опростени съобщения с резултата от проверката на файловете и по-прецизни параметри за проверка.

PitStop 13

 

Няма наддаване? Няма проблем – автоматично генериране на наддаване

Enfocus са разработили тази автоматизирана функция в опит да се справят с едно от най-големите предизвикателства на индустрията – липсата на наддаване в PDF файловете. Новата автоматизирана функция Add Bleed разрешава този широко разпространен проблем и според компанията дава на потребителите уникално решение, което може да генерира необходимото наддаване.

Можете да я видите в действие в този видеоматериал:

По-ясни съобщения за резултата от проверката на файловете

Клиентите са изразили желание съобщенията за грешки и предупрежденията да са разбираеми за по-слабо подготвени в техническо отношение потребители. PitStop 13 предлага решение на този въпрос като позволява на потребителите да променят важните съобщения. Те могат и да бъдат преведени на други езици, дори такива, които в момента не се поддържат от PitStop.

Посочете какво да се проверява и какво да се поправя

Preflight Restrictions е нова функция, която дава на потребителите възможност за пълно персонализиране на проверките и корекциите, включени в профил за проверка. Това значи, че потребителите ще прекарват по-малко време в преглеждане на ненужни предупреждения и грешки.
Създаване на растерни изображения от PDF файлове

PDF2IMAGE е нова функция на PitStop Server, която позволява на повече възможности за създаване и управление на изображения от PDF файлове. Потребителите могат да посочат, че желаят да генерират PNG или JPEG файлове само от определени елементи в PDF-а, например текста.

Източник: пресинформация на Enfocus
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.