PitStop 24.07

324
PitStop 24.07

Новият PitStop 24.07 въвежда синхронизация на ресурси, функция, базирана на Enfocus Cloud за абонати на PitStop Pro, която разширява възможностите за експорт на PitStop Server, включвайки TIFF формат.

 

PitStop 24.07

 

„PitStop 24.07 представлява значителна стъпка напред в повишаването на производителността на нашите клиенти, позволявайки им да синхронизират своите ресурси чрез Enfocus Cloud“, каза Лоик Айгон, продуктов мениджър в Enfocus. „Синхронизацията на ресурси дава възможност на екипите да споделят профили за предварителна проверка и списъци с действия в реално време в целия процес на печатна продукция.“

Абонатите на PitStop Pro вече могат да синхронизират предпочитани профили за предварителна проверка, списъци с действия, набори от променливи и цветове чрез Enfocus Cloud, гарантирайки, че екипите на различни места винаги работят със синхронизирани версии на настройките.

 

 

Допълнителните подобрения включват: възможността за премахване на отметки, които вече не водят към съдържание; по-голяма консистентност при конвертиране на DeviceN към CMYK; нови стандартни списъци с действия за създаване на контури за рязане и добавяне на отсечки; и различни корекции на бъгове.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.