PitStop Pro 10 подобрява управлението на цветовете

1949

Според Enfocus, новата версия на приложение ще позволи на потребителите да работят по-бързо и прецизно.

Enfocus обявиха PitStop Pro 10, новата версия на водещото приложение за проверка и редактиране на PDF файлове. Тя включва подобрено управление на цветовете и разполага с Workgroup Manager, който осигурява постоянно качество и централизирано управление на поддържаните стандарти и настройки. В новата версия са включени и няколко функции по желание на потребителите.

Според производителя PitStop Pro 10 цели да направи управлението на цветовете по-достъпно за всички. Той има нови и подобрени инструменти за работа с цветове. Управлението на цветовете в програмата е лесно и директно. Възможно е запазването на многобройни настройки, които да бъдат запазени и приложени с лекота. Панелът Color Picker може да се използва за създаване и импорт на собствени цветови библиотеки и включва най-новите Pantone Plus. Потребителите могат да избират цветове, до които да имат бърз достъп и да търсят в библиотеките.

PitStop Pro 10 ще бъде показан на Graph Expo, от трети до шести октомври в Чикаго. Потребителите, които използват няколко копия от PitStop Pro 10 ще могат да използват предимствата на новия Workgroup Manager. Той позволява централно управление и стандартизация на настройките за проверка на файлове, макроси, работната среда и други елементи.

Нов интерфейс прави създаването на макроси по-лесен от всякога. Те могат да служат за проверка, редактиране и коригиране на файлове в PitStop Pro. Новата функционалност прави съзможно създаването им чрез влачене с мишката. Организацията им в списъци също е улеснена. PitStop Pro 10 е плъгин за Adobe Acrobat 8 и 9 и поддържа Mac OS X 10.6 Snow Leopard и Windows 7, както и по-стари системи. 

PitStop Pro 10

Източник: enfocus.com

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.