PitStop Pro 2020 най-после е тук, но цената му скоро се променя

151
PitStop Pro 2020 най-после е тук, но цената му скоро се променя

Версия 2020 на софтуера за проверка на PDF файлове ще бъде достъпна на 23 април. Нейните предимства я превръщат от изключително полезен софтуер, който опростява и ускорява обработката на входящи файлове, в необходимост за модерния печатен процес.

PitStop Pro 2020 е достъпен от средата на април – тоест буквално след месец. Същевременно, от Enfocus са решили да повишат цената на софтуера с поне 5%.

Ключовото е, че до 1 април софтуерът остава на старата по-ниска цена. Добрата новина е, че производителят предоставя гратисен период, с който дава възможност на сегашните и бъдещите си клиенти да закупят софтуера на старата цена.

С версия 2020 на хоризонта и промяната в цените, ето кои са най-стратегическите покупки на софтуер PitStop Pro.

PitStop Pro 2020 цена

Закупуване на нов лиценз

Времето до 1 април е идеалният момент за закупуване на нов лиценз за PitStop Pro, защото:

  • Вземате нов лицензиран софтуер на старата по-ниска цена
  • Ако го купите сега, получавате безплатно много по-модерната версия 2020, когато тя излезеш

Вижте как да закупите PitStop Pro на старата цена >

Преминаване към по-нова версия на вашия PitStop Pro

Ако вече имате някоя от по-старите версии на PitStop Pro, можете да се възползвате от периода преди повишение на цените, за да направите ъпгрейд. Нещо повече, ако закупите покритие, можете да получите безплатно и версия 2020, още когато тя бъде пусната.

Още за закупуването на PitStop Pro преди повишение на цените от поне 5% >

Преминаване към абонамент на вашия PitStop Pro

Ако имате лицензирана версия на PitStop Pro, но искате да имате всички нови функционалности и ъпдейти, без да ви се налага да се грижите за това, можете да извършите с голяма отстъпка преминаването към абонамент. Отстъпките варират в зависимост от версията на вашия съществуващ лицензиран софтуер и стигат до 50% за първата година!

Вижте какви са възможностите за Абонамент на PitStop Pro

За ГЕД ООД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

София, ул. Васил Друмев №36
sales@gedbg.com
02 80 61 264

Интернет портал за печатни технологии.